Sun & more

Sun & more

In de zomer is het erg belangrijk om het haar goed tegen de zon te beschermen. Je huid is namelijk niet de enige die last heeft van de zon. De zon kan er namelijk voor zorgen voor droge lokken, een doffe kleur, gespleten haarpunten en pluizig haar. Dit kun je allemaal voorkomen door de juiste producten met een SPF-factor te gebruiken. 

Dit zijn de producten uit de lijn van Milk_shake die wij verkopen:

All over shampoo

De reinigende en verzachtende formule, is ideaal voor dynamische en praktische personen. Deze shampoo verzacht de huid en beschermt het haar tegen de oplichtende en uitdrogende effecten van de zon.

Beauty mask

Dit masker is zeer voedend en conditionerend, te gebruiken na elke shampoo om schade die veroorzaakt wordt door zon, zout, wind en chloor tegen te gaan. De intensieve werking maakt het haar zacht, glanzend en handelbaar.

Incredible milk

Dit is een spray masker met 12 cosmetische voordelen in een ‘sun edition’, met UV filters, om alle benodigde elementen te geven om het haar in de zomer te beschermen. O.a. het haar te herstellen en te beschermen tegen UV stralingen.

Daarnaast hebben we verschillende producten om ook je huid goed tegen de zon te beschermen. Wij hebben dus alles in huis voor een heerlijke dag in de zon!