Jil Kappers

Jil Kappers

Behandelingen

Knippen, kleuren & stylen

Dames, heren en kinderen kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: knippen, kleuren, verven, high & low lights, balayage en meer…. Onze kappers zijn professioneel opgeleid en weten als geen ander welke coupe of kleur bij je past. Je krijgt altijd een persoonlijk en eerlijk advies op maat. Natuurlijk houden we ook rekening met de mode. Wij gebruiken de nieuwste knip- en kleurtechnieken en zo kunnen we de laatste trends perfect op jouw wensen afstemmen.

Balayage

Balayage is een speciale techniek om verschillende blonde en bruine tinten in je haar aan te brengen. Met de balayage techniek wordt er heel subtiel gewerkt met kleurverschillen. Met een speciaal borsteltje worden de verschillende kleuren verf over het haar ‘geveegd’. De techniek geeft je haar meer glans, diepte en een natuurlijke look. Een mooie balayage in je haar? Wij helpen je graag verder. Uiteraard adviseren wij je welke tinten goed passen bij je huidskleur en ogen.

High lights & low lights

Highlights en lowlights zijn zoveel meer dan simpele lichte of donkere plukjes in je haar. Goed gezette high of low lights kunnen je ogen accentueren en je gezicht shapen. Daarnaast kunnen ze dun haar voller laten lijken door gebruik te maken van subtiele nuances en natuurlijk ogende kleurverschillen. Samen kijken we welke mogelijkheden er zijn en welke high en/of low lights er bij jou passen.

Producten

Professionele haarproducten

Bij Jil Kappers vind je een breed assortiment verzorgings-, stylingproducten en haarverf van het merk milk_shake. Altijd zijn wij op zoek naar nieuwe of verbeterde verzorgings- en stylingsproducten voor onze klanten. Onze producten zijn dan ook innovatief en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ben je op zoek naar het beste product voor jouw haar of style? Wij helpen je graag verder!

Verzorging

milk_shake Energizing Blend
De producten van milk_shake bevatten de beste ingrediënten uit de natuur om voor elk haartype de ideale oplossing te bieden. Met natuurlijke ingrediënten zoals melk- en yoghurt proteïnen en fruitextracten om de natuurlijke schoonheid van het haar te vergroten zowel op het gebied van verzorging als styling.

Creëer gezond, sterk en glanzend haar met de ultra verzorgende productlijnen van dit merk. Zij maakt gebruik van de best mogelijke ingrediënten, stelt hoge kwaliteitseisen en garandeert de gezondheid van je haar. Je haar wordt van binnenuit gevoed, gerepareerd en gestructureerd. Probeer, naast de verzorgende producten, ook de stylingsproducten.

Specifieke haarverzorgings- en stylingproducten met een natuurlijk en schitterend resultaat.

Van reiniging tot styling, alle verschillende fases van de verzorging van het haar zijn zorgvuldig ontwikkeld. Altijd met de nadruk op de gezondheid en schoonheid van het haar. Maar dat is niet alles, we streven ernaar om milieuvriendelijke producten te creëren.

Waar mogelijk zijn de formules sulfaat-, parabeen- en zoutvrij. De plastic verpakking en de geprinte materialen zijn recyclebaar omdat de natuur het verdient om beschermd te worden!

milk_shake Life Styling

Stijl je haar met de producten van milk_shake, ze hebben een uitgebreide styling lijn. Er zit dus voor iedereen een geschikt product tussen!

milk_shake staat bekent om hun verzorgende producten. Niet per se door het creëren van producten voor de meest extreme resultaten, maar door het ontwikkelen van betrouwbare hoogstaande producten die werken voor elke gelegenheid. De stylingproducten van milk_shake zijn van hoge kwaliteit. Ze bevatten de best mogelijke ingrediënten en stellen hoge kwaliteitseisen. Geen kapsel is te gek of onmogelijk! Probeer naast de stylingproducten milk_shake ook de verzorgingsproducten.

Kleuren

milk_shake Direct Color

Een vernieuwende en zachte cosmetische directe kleuring voor een gemakkelijke kleurservice met optimale resultaten.

Dynamisch, veelzijdig en multifunctioneel. Zonder ammoniak en peroxide, het verandert de haarstructuur niet en vindt zijn weg naar de haarvezel, maakt het haar glanzend en verzorgd.

De haarverf heeft een ultiem spectrum aan de meest veelzijdige kleuren. De producten zijn extra zacht voor je hoofdhuid en geven een zeer goede dekking. Sterk, gezond, glanzend haar en een uitzonderlijk professioneel kleurresultaat in één behandeling liggen nu binnen ieders bereik.

Vragen of een afspraak maken?

Heb je vragen over een bepaalde behandeling, weet je niet zeker welke behandeling passend is of staat de gewenste behandeling er niet bij, kom langs, bel of mail ons.

Jil Kappers & Jil’s BarBershop werkt met en zonder afspraak. Laat je haren verzorgen en maak vandaag nog een afspraak! Bel 0525 – 683363 of boek online.