Over ons

Over ons

Henk Tichler

Hoi ik ben Henk, de eigenaar van Jil kappers & Jil’s barbershop. Sinds 1986 ben ik werkzaam in het kappersvak. Mijn grote droom was om een eigen kapsalon op te richten, dit heb ik 1 oktober 2006 dan ook gedaan. Ik ben begonnen aan de Ellestraat samen met Elles en Margreet. Maar sinds oktober 2016 zijn we gevestigd aan de Beekstraat, hier zijn we in een fris pand verder gegaan. Het gave van ons vak is dat we ons altijd blijven vernieuwen, we gaan altijd met de trends mee. Daarbij vind ik de specialisatie in het barbiers vak een extra dimensie geven. Een afspraak maken met mij kan op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Elles Verwer

Hi ik ben Elles, ik ben getrouwd met Marco en trotse moeder van Luuk. Vanaf het begin ben ik werkzaam bij Jil kappers en vanaf 1992 werkzaam in het kappersvak. Ik doe mijn werk met liefde, plezier en passie. Het mooier maken van iemand is het mooiste wat er is. Ook de gezelligheid met klanten en collega’s is een leuk deel van ons vak. Ik ben op woensdag, donderdag en zaterdag aanwezig.

Margreet aan ‘t  Goor

Hoi ik ben Margreet, getrouwd en moeder van twee zonen. Ik werk vanaf het begin met veel plezier bij Jil kappers. Hiervoor ben ik 19 jaar werkzaam geweest bij de kapsalon die Henk heeft overgenomen. Mijn passie is steeds vernieuwend en creatief bezig te zijn, het is elke dag weer een uitdaging. Ook het sociale aspect en de gezelligheid met mijn collega’s zorgen ervoor dat ik dit werk na zoveel jaar nog steeds met veel plezier uitoefen. Ik ben er op dinsdag, woensdagmiddag en vrijdag.

Yvonne Breuker

Hi ik ben Yvonne, getrouwd met Melvin, en moeder van twee leuke kids! Ik ben sinds 2000 werkzaam in het kappersvak en sinds april 2019 mag ik onderdeel uitmaken van dit geweldige team! Het leuke aan mijn vak is dat ik met veel passie, plezier en creativiteit werk om iedere klant tevreden en stralend de deur uit te laten gaan. Dinsdag, donderdag en één keer in de drie weken op zaterdag ben ik aanwezig in de salon, wees welkom!

 Welkom bij Jil Kappers & Jil’s BarBershop Elburg.

Jou de juiste look geven en je met een goed gevoel de deur uit laten gaan, dat is ons doel!
Daarbij luisteren we niet alleen naar je wensen en kijken we naar de laatste trends, maar kijken we ook naar jouw gezichtsvorm, de structuur van je haar en de kleur van je ogen en huid. Ook houden we er rekening mee hoeveel tijd je ’s morgens wilt besteden aan je kapsel. Kortom: wij vertalen de huidige haarmode in draagbaarheid en verzorging afgestemd op jou.

Dames, heren en kinderen kunnen terecht bij ons voor knippen, kleuren, high lights, low lights, haar stylen en meer….. Heren kunnen ook bij ons terecht voor het knippen van hun baard of voor een ‘old school’ scheerbeurt. Heb je vragen over een bepaalde behandeling, weet je niet zeker welke behandeling passend is of staat de gewenste behandeling er niet bij, kom langs, bel of mail ons. Henk, Margreet, Elles en Yvonne heten je van harte welkom in hun gezellige salon aan de Beekstraat in Elburg.

Voor een tijdloos en stijlvolle coupe, een trendy en hip kapsel of een stoer uiterlijk moet je bij Jil Kappers & Jil’s BarBershop zijn. Laat je haren verzorgen en maak vandaag nog een afspraak! Bel 0525 – 683363 of boek online.

Onze missie:

Het is onze missie om elke dag opnieuw voor jou, een uniek kapsel op basis van ” de kunst van mooi gezond haar ” te maken, waardoor jouw persoonlijkheid nog meer gaat stralen.

Geef een reactie