Over ons

Boven Henk en Margreet en onder Elles en Yvonne

Welkom bij Jil Kappers & Jil’s BarBershop Elburg.

Jou de juiste look geven en je met een goed gevoel de deur uit laten gaan, dat is ons doel!
Daarbij luisteren we niet alleen naar je wensen en kijken we naar de laatste trends, maar kijken we ook naar jouw gezichtsvorm, de structuur van je haar en de kleur van je ogen en huid. Ook houden we er rekening mee hoeveel tijd je ’s morgens wilt besteden aan je kapsel. Kortom: wij vertalen de huidige haarmode in draagbaarheid en verzorging afgestemd op jou.

Dames, heren en kinderen kunnen terecht bij ons voor knippen, kleuren, high lights, low lights, haar stylen en meer….. Heren kunnen ook bij ons terecht voor het knippen van hun baard of voor een ‘old school’ scheerbeurt. Heb je vragen over een bepaalde behandeling, weet je niet zeker welke behandeling passend is of staat de gewenste behandeling er niet bij, kom langs, bel of mail ons. Henk, Margreet, Elles en Yvonne heten je van harte welkom in hun gezellige salon aan de Beekstraat in Elburg.

Voor een tijdloos en stijlvolle coupe, een trendy en hip kapsel of een stoer uiterlijk moet je bij Jil Kappers & Jil’s BarBershop zijn. Laat je haren verzorgen en maak vandaag nog een afspraak! Bel 0525 – 683363 of boek online.

 

Onze missie:

Het is onze missie om elke dag opnieuw voor jou, een uniek kapsel op basis van ” de kunst van mooi gezond haar ” te maken, waardoor jouw persoonlijkheid nog meer gaat stralen.