Producten

Producten

Professionele haarproducten

Bij Jil Kappers vind je een breed assortiment verzorgings-, stylingproducten en haarverf van het merk milk_shake. Altijd zijn wij op zoek naar nieuwe of verbeterde verzorgings- en stylingsproducten voor onze klanten. Onze producten zijn dan ook innovatief en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ben je op zoek naar het beste product voor jouw haar of style? Wij helpen je graag verder!

Verzorging

milk_shake Energizing Blend
De producten van milk_shake bevatten de beste ingrediënten uit de natuur om voor elk haartype de ideale oplossing te bieden. Met natuurlijke ingrediënten zoals melk- en yoghurt proteïnen en fruitextracten om de natuurlijke schoonheid van het haar te vergroten zowel op het gebied van verzorging als styling.

Creëer gezond, sterk en glanzend haar met de ultra verzorgende productlijnen van dit merk. Zij maakt gebruik van de best mogelijke ingrediënten, stelt hoge kwaliteitseisen en garandeert de gezondheid van je haar. Je haar wordt van binnenuit gevoed, gerepareerd en gestructureerd. Probeer, naast de verzorgende producten, ook de stylingsproducten.

Specifieke haarverzorgings- en stylingproducten met een natuurlijk en schitterend resultaat.

Van reiniging tot styling, alle verschillende fases van de verzorging van het haar zijn zorgvuldig ontwikkeld. Altijd met de nadruk op de gezondheid en schoonheid van het haar. Maar dat is niet alles, we streven ernaar om milieuvriendelijke producten te creëren.

Waar mogelijk zijn de formules sulfaat-, parabeen- en zoutvrij. De plastic verpakking en de geprinte materialen zijn recyclebaar omdat de natuur het verdient om beschermd te worden!

Wil je het beste voor je haar? Stap over op de producten van milk_shake.

Styling

milk_shake Life Styling

 Stijl je haar met de producten van milk_shake, ze hebben een uitgebreide styling lijn. Er zit dus voor iedereen een geschikt product tussen!

milk_shake staat bekent om hun verzorgende producten. Niet per se door het creëren van producten voor de meest extreme resultaten, maar door het ontwikkelen van betrouwbare hoogstaande producten die werken voor elke gelegenheid. De stylingproducten van milk_shake zijn van hoge kwaliteit. Ze bevatten de best mogelijke ingrediënten en stellen hoge kwaliteitseisen. Geen kapsel is te gek of onmogelijk! Probeer naast de stylingproducten milk_shake ook de verzorgingsproducten.

Kleuren

milk_shake Direct Color

Een vernieuwende en zachte cosmetische directe kleuring voor een gemakkelijke kleurservice met optimale resultaten.

Dynamisch, veelzijdig en multifunctioneel. Zonder ammoniak en peroxide, het verandert de haarstructuur niet en vindt zijn weg naar de haarvezel, maakt het haar glanzend en verzorgd.

De haarverf heeft een ultiem spectrum aan de meest veelzijdige kleuren. De producten zijn extra zacht voor je hoofdhuid en geven een zeer goede dekking. Sterk, gezond, glanzend haar en een uitzonderlijk professioneel kleurresultaat in één behandeling liggen nu binnen ieders bereik.

Gebruik, om het kleurresultaat optimaal te houden, de speciale Color Care lijn van milk_shake.

Geef een reactie