Barberbehandelingen

Barberbehandelingen

Modelleren baard en snor

Snor en baard trimmen, scheren en knippen. Na een warme handdoek scheert barbier Henk de nek en contouren van de baard met open scheermes. Hierna verzorgt hij de baard en brengt hij deze netjes in model met luxe authentieke verzorgingsproducten.

Barberbehandeling

Knippen, detailleren, uitlijnen en vormgeven van de baard met schaar en tondeuse conform jouw wensen. Barbier Henk pakt het gezicht in met een warme handdoek ter voorbereiding op de scheerbehandeling. Met het mes zet hij de contouren strak en brengt hierna de baard in model met baardbalsem, baardcrème of baardolie.

Luxe barberbehandeling

Baard laten scheren en knippen conform jouw wensen. Barbier Henk prepareert de huid met een preshave of olie en een warme handdoek. Hierna geeft hij de baard strakke contouren met een authentiek open scheermes. Vervolgens verzorgt hij de baard met een baardbalsem, -wax, -crème of –olie.

Old school barbercut

Luxe old school knipbeurt met aandacht voor de klant en oog voor detail. Barbier Henk knipt het haar volgens de traditie uit de jaren 20, 30, 40 en 50. Deze barbercut is inclusief een warme handdoek, het uitscheren van de nek en drogen van het haar. Met authentieke pommades brengt Henk het haar in model. Deze barbercut wordt afgesloten een ouderwetse aftershave.

Inspiratie opdoen? Kijk op onze insta voor de meest fantastische baarden. En geef eens zo’n hippe, nieuwerwetse mannenshave cadeau! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.