Jil’s Barbershop

Jil’s Barbershop

Bij het zien van de traditionele barbierspaal aan onze historische gevel in de Beekstraat van Elburg – weet jij genoeg. Voor een old school shave of trim moet je hier zijn. Terwijl je vriendin of vrouw gaat voor high lights, low lights of … whatever, neem jij plaats in onze vintage barbierstoel en laat je je baard trimmen of jezelf geroutineerd scheren of knippen door barbier Henk. Met meer dan dertig jaar kapperservaring is Henk specialist in moderne barbercuts met een strakke fade en authentieke – hot towel of wet – shaves. Hij scheert, trimt en knipt jouw baard of snor tot in perfectie.

Hot towel shave

Een hot towel shave is een weldadige belevenis. Niets snelle scheerbeurt, maar een behandeling die begint met het inpakken van het gezicht met een warme handdoek. De warmte en de wijze waarop dit gedaan wordt, prepareert je huid voor een shave met open mes.

Jij en je baard. Matties for life.

Jouw baard verdient niets dan het beste. Daarom werken we bij Jil’s barbershop met merken voor mannen. Reuzel, Beard Pride, Proraso en Antica Barberia. Met mannelijk geurende scrubshampoo, preshave, aftershave, pommade, baardolie en beard balm. Want het verzorgen en in model brengen van de baard is net zo belangrijk als een goede baardvorm

Kleren maken de man – en de baard ook. Dus heb je een zakelijke meeting of feestje? Barbier Henk zorgt ervoor dat jij er in optima forma bijloopt met een van onze barberbehandelingen; hiermee laat je je snor en baard trimmen en in model brengen. Plannen om een baard te laten staan? Henk adviseert je over de beste baardvorm voor jouw gezicht en leert je hoe je écht glad scheert.

Jil kappers in Elburg is op vrijdagavonden en zaterdagmiddagen exclusief geopend voor de barbershop. Dit zijn dé momenten voor mannen onder elkaar. Met een goede whiskey of ander drankje binnen handbereik, laat je je baard trimmen en verzorgen. Maar ook op andere dagen (behalve donderdag) ben je welkom in onze barbershop. En stap ook bij ons binnen voor scheerzeep, baardolie, baardshampoo, aftershave, kwasten en scheermessen.

Behandelingen

Modelleren baard en snor

Snor en baard trimmen, scheren en knippen. Na een warme handdoek scheert barbier Henk de nek en contouren van de baard met open scheermes. Hierna verzorgt hij de baard en brengt hij deze netjes in model met luxe authentieke verzorgingsproducten.


Barberbehandeling

Knippen, detailleren, uitlijnen en vormgeven van de baard met schaar en tondeuse conform jouw wensen. Barbier Henk pakt het gezicht in met een warme handdoek ter voorbereiding op de scheerbehandeling. Met het mes zet hij de contouren strak en brengt hierna de baard in model met baardbalsem, baardcrème of baardolie.


Luxe barberbehandeling

Baard laten scheren en knippen conform jouw wensen. Barbier Henk prepareert de huid met een preshave of olie en een warme handdoek. Hierna geeft hij de baard strakke contouren met een authentiek open scheermes. Vervolgens verzorgt hij de baard met een baardbalsem, -wax, -crème of –olie.


Old school barbercut

Luxe old school knipbeurt met aandacht voor de klant en oog voor detail. Barbier Henk knipt het haar volgens de traditie uit de jaren 20, 30, 40 en 50. Deze barbercut is inclusief een warme handdoek, het uitscheren van de nek en drogen van het haar. Met authentieke pommades brengt Henk het haar in model. Deze barbercut wordt afgesloten een ouderwetse aftershave.


Inspiratie opdoen? Kijk op onze Instagram voor de meest fantastische baarden. En geef eens zo’n hippe, nieuwerwetse mannenshave cadeau! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Producten

DEPOT®

DEPOT® eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. Een compleet assortiment gewijd aan verzorging voor de man. Gecreëerd op basis van traditionele formules waarbij de producten zijn omgezet in “must-haves”, hierdoor zijn het echte klassiekers voor hedendaagse mannen.

Gecreëerd op basis van traditionele formules waarbij de producten zijn omgezet in “must-haves”, hierdoor zijn het echte klassiekers voor hedendaagse mannen.

Specifieke producten voor het haar, scheren en baard- en snorverzorging worden aangevuld met producten voor het lichaam, evenals accessoires.

Benieuwd naar de producten? Kom dan eens langs in de Barbershop. Onze barbier, Henk vertelt je er alles over en neemt je mee door alle heerlijke ruikende potjes van DEPOT®. Wij zijn open op:

Dinsdag van 08.30u tot 20.30u
Woensdag van 08.30u tot 18.00u
Vrijdag van 08.30u tot 20.30u
Zaterdag van 08.00u tot 16.00u.