Jil’s Barbershop

Jil’s Barbershop

Bij het zien van de traditionele barbierspaal aan onze historische gevel in de Beekstraat van Elburg – weet jij genoeg. Voor een old school shave of trim moet je hier zijn. Terwijl je vriendin of vrouw gaat voor high lights, low lights of … whatever, neem jij plaats in onze vintage barbierstoel en laat je je baard trimmen of jezelf geroutineerd scheren of knippen door barbier Henk. Met meer dan dertig jaar kapperservaring is Henk specialist in moderne barbercuts met een strakke fade en authentieke – hot towel of wet – shaves. Hij scheert, trimt en knipt jouw baard of snor tot in perfectie.

Hot towel shave

Een hot towel shave is een weldadige belevenis. Niets snelle scheerbeurt, maar een behandeling die begint met het inpakken van het gezicht met een warme handdoek. De warmte en de wijze waarop dit gedaan wordt, prepareert je huid voor een shave met open mes.

Jij en je baard. Matties for life.

Jouw baard verdient niets dan het beste. Daarom werken we bij Jil’s barbershop met merken voor mannen. Reuzel, Beard Pride, Proraso en Antica Barberia. Met mannelijk geurende scrubshampoo, preshave, aftershave, pommade, baardolie en beard balm. Want het verzorgen en in model brengen van de baard is net zo belangrijk als een goede baardvorm

Kleren maken de man – en de baard ook. Dus heb je een zakelijke meeting of feestje? Barbier Henk zorgt ervoor dat jij er in optima forma bijloopt met een van onze barberbehandelingen; hiermee laat je je snor en baard trimmen en in model brengen. Plannen om een baard te laten staan? Henk adviseert je over de beste baardvorm voor jouw gezicht en leert je hoe je écht glad scheert.

Jil kappers in Elburg is op vrijdagavonden en zaterdagmiddagen exclusief geopend voor de barbershop. Dit zijn dé momenten voor mannen onder elkaar. Met een goede whiskey of ander drankje binnen handbereik, laat je je baard trimmen en verzorgen. Maar ook op andere dagen (behalve donderdag) ben je welkom in onze barbershop. En stap ook bij ons binnen voor scheerzeep, baardolie, baardshampoo, aftershave, kwasten en scheermessen.

Inspiratie opdoen? Kijk op onze insta voor de meest fantastische baarden. En geef eens zo’n hippe, nieuwerwetse mannenshave cadeau! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij zijn open op:
Dinsdag van 08.30u tot 20.30u
Woensdag van 08.30u tot 18.00u
Vrijdag van 08.30u tot 20.30u
Zaterdag van 08.00u tot 16.00u.