Milk_shake K-respect keratine system

Milk_shake K-respect keratine system

Milk_shake K-respect keratine system

Ziet het haar er breekbaar, zwak en dof uit? Dan is de haarstructuur aangetast en ontbreken er vitale elementen voor de integriteit en functionaliteit van het haar. Dat kan het gevolg zijn van herhaalde chemische behandelingen, agressieve omgevingsfactoren of slechte eetgewoonten. Is het onhandelbaar waardoor het pluizig wordt en moeilijk te stylen? Dan heeft het haar een behandeling nodig die:

  • de haarconditie verbetert
  • het volume vermindert
  • frizz bestrijdt
  • het haar laat glanzen
  • het haar gemakkelijk te stylen maakt, ook thuis

Wat is keratine?

Keratine is een stof die van nature in het haar aanwezig is. Het heeft een bindende werking, waardoor het haar elastisch en sterk is.

Hoe werkt het K-respect keratine system?

Een smoothing behandeling die keratine en kostbare oliën uit het Amazonewoud bevat. Samen met een hoogwaardige formule verandert het de haarvezels waardoor het haar voor lange tijd glad en stevig wordt zonder het haar te beschadigen. Het doel is om fris te voorkomen zonder in te grijpen in de natuurlijke structuur van het haar. De werking voorkomt frizz, halveert de droogtijd en maakt het haar gezonder en glanzender met een resultaat dat 3 tot 5 maanden aanhoudt.

Een veilige formule

  • Zonder toevoeging van formaldehyde
  • een glyoxalgehalte in overeenstemming met de regelgeving
  • met actieve ingrediënten van natuurlijk oorsprong

Milk_shake K-respect zorgt voor mooi haar en beschermt de gezondheid van de kapper en klant. De formule is gevalideerd door onderzoek en ontwikkeling in het z.one concept laboratorium en door verschillende externe laboratoria.

Is het K-respect keratine system ook voor mij?

Het K-respect keratine system herstelt de natuurlijke schoonheid van het haar, verwijdert frizz en garandeert een langdurig glad effect. De behandeling is uiterst flexibel en kan worden afgestemd op de wensen van de klant: anti-frizz, natuurlijk vallend of perfect steil haar. Daarom is het geschikt voor elk haartype: krullend, frizzy, weerbarstig, fijn of beschadigd haar. Het resultaat is gezond, glanzend haar met een langdurig effect, na elke wasbeurt.

Krullend haar

Afbeelding 1 van 4

Eco-friendly

Duurzame activiteiten ontplooien voor een kleinere milieu-impact is niet eenvoudig, onmiddellijk realiseerbaar of economisch haalbaar. We zijn deze uitdaging aangegaan en inmiddels heeft onze toewijding ons ertoe gebracht om waar mogelijk synthetische actieve ingrediënten te vervangen door natuurlijke vormen. Maar ook om materialen en verpakkingsformaten te bestuderen en te implementeren die onze impact op het milieu verminderen.

Duurzaamheid

In Milk_shake K-respect uit dit zich in een productaanbod dat de hoeveelheid en het volume aan plastic in het milieu aanzienlijk vermindert.

Door de aankoop van K-respect keratine system kies je niet alleen voor een slimme en gezonde oplossing, maar draag je bovendien ook bij aan het milieu. De verpakking is ontworpen met het oog op minder afval en een lagere milieu-impact. Zo verduurzamen we onze ecologische voetafdruk. Bij de eerste aankoop krijg je het product in de originele verpakking, daarna volstaat het om navullingen aan te schaffen. Dit zorgt voor een forse afname in plasticgebruik en voorkomt verspilling: 35% tot 55% minder in vergelijking met traditionele verpakkingen met dezelfde inhoud.

Wil je zien hoe zo’n behandeling eruitziet? Kijk dan deze video, hier wordt de gehele behandeling uitgelicht.

Ben jij enthousiast en denk jij dat jouw haar wel zo’n restart kan gebruiken? Wacht dan niet langer en boek snel jouw K-respect keratine behandeling, dit kun je doen door even te bellen naar 0525-683363. Deze behandeling is niet via de website te boeken.